دستورالعمل برگزاری هشتمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی

۰۶ آبان ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۳ کد : ۵۲۵۳ اخبار اطلاعیه
دستورالعمل برگزاری هشتمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی

دستورالعمل برگزاری هشتمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی

در خصوص برگزاری جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی به اطلاع می رساند مهلت ارسال مدارک و مستندات تا 20 آذرماه تمدید گردید.

پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی این جشنواره را به منظور شناسایی و تشویق اعضای هیأت علمی، دانشجویان، دانش‌آموزان و فناوران این دانشگاه در زمینه های مختلف علمی، پژوهشی و فناوری به صورت یکپارچه و ملی برگزار خواهد کرد.

بازه زمانی بررسی مدارک و مستندات داوطلبان شرکت در جشنواره از فروردین 1396 تا مهر 1399 است و برگزیدگان سال های 1396 تا 1398 جشنواره نمی‌توانند به عنوان برگزیده در همان بخش انتخاب و معرفی شوند. همچنین مهلت ارسال فهرست برگزیدگان هر استان و مدارک آنها به همراه فرم‌های داوری، مستندات، امتیازهای برگزیدگان صورتجلسه ستاد هماهنگی استان جشنواره فرهیختگان حداکثر تا تاریخ 20 آبان ماه است.

ضمنا فایل فرم های ارزیابی، پرسش نامه‌ها، دستورالعمل‌ها و سایر اطلاعات مربوط به جشنواره، در سایت اداره کل برنامه ریزی و اعتبارات پژوهشی به آدرس http://cri.iau.ac.ir قرار گرفته است.

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل