دستورالعمل ساماندهی برگزاری جلسات دفاع در نیمسال دوم ۹۹-۹۸

۰۴ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۷ کد : ۴۸۳۸ اخبار اطلاعیه
دستورالعمل ساماندهی برگزاری جلسات دفاع در نیمسال دوم ۹۹-۹۸
دستورالعمل ساماندهی برگزاری جلسات دفاع در نیمسال دوم ۹۹-۹۸ توسط معاونان علوم، مهندسی و کشاورزی و علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد. در این دستورالعمل آمده است: برگزاری جلسات دفاع دانشجویان کارشناسی ارشد، دکتری حرفه ای و دکتری تخصصی، مشروط به تأیید شورای گروه آموزشی مربوط و استادان راهنما، مشاور مبنی بر برآورده شدن اهداف پروپوزال و ثبت اطلاعات پایان نامه و رساله در سامانه پژوهشیار استثنائاً تا تاریخ ۹۹/۸/۱۵ بدون احتساب در سنوات تحصیلی و پرداخت شهریه ترم جدید بلامانع است. در این دستورالعمل تأکید شده است که نمره و ارزیابی کیفی پایان نامه و رساله در کارنامه نیمسال دوم ۹۹-۹۸ دانشجو درج خواهد شد.

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل