تمدید عضویت واحد در پایگاه سیویلیکا

۲۵ تیر ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۷ کد : ۴۸۱۵ اخبار اطلاعیه
تمدید عضویت واحد در پایگاه سیویلیکا

با توجه به تمدید عضویت واحد در پایگاه سیویلیکا، اعضای هیات علمی و دانشجویان واحد می توانند به رایگان از مقالات این پایگاه استفاده نمایید. با توجه به دسترسی واحد بر اساس IP ، پس از درخواست هر مقاله و درج آدرس ایمیل خود، بلافاصله به ایمیل خود مراجعه نموده و اقدام به دریافت فایل نمایید. توجه شود که دانلود فایل باید با استفاده از IP واحد صورت پذیرد در غیر این صورت پیغام خطا دریافت می شود.

لذا با ورود به پایگاه سیویلیکا ( www.CIVILICA.com ) از طریق سیستم های موجود در واحد به صورت خودکار نام واحد در بالای صفحات درج می شود. در این حالت با مراجعه به صفحه نمایش خلاصه مقاله، علاوه بر بخش خرید، بلوکی با عنوان" دریافت اصل / فایل مقاله (ویژه اعضا)" برای شما نمایش داده می شود که با درج آدرس ایمیل مجاز، ایمیلی حاوی لینک دریافت اصل مقاله به آدرس ایمیل شما ارسال می شود.

موارد مهم:

• استفاده از عضویت IP زمانی امکانپذیر است که از IP های مرکز وارد سایت سیویلیکا شده باشید لذا یا باید از محل دانشگاه وارد سیویلیکا شوید و یا اینکه از طریق کانالهای ارتباطی که مرکز در اختیار شما قرار داده (مانند اتصال VPN به سرور دانشگاه) استفاده نمایید تا به عنوان کاربر مجاز آن مرکز شناخته شوید.
  • ممکن است ایمیل ارسال شده به فولدر Bulk یا Spam صندوق پستی شما منتقل شده باشد. در این حالت ابتدا ایمیل را به Inbox منتقل نموده و سپس لینک مقاله را باز نمایید.
  • مراکز مختلف شرایط دسترسی خاصی را از نظر تعداد مقالات و نیز آدرسهای ایمیل مجاز دریافت کننده مقاله اعمال می نمایند. این محدودیتها معمولاً در باکس جداگانه ای زیر خلاصه مقاله نمایش داده می شود و شامل تعداد مجاز دریافت مقاله و آدرس های ایمیل مجاز می باشد.
  • در درج آدرس ایمیل نهایت دقت را داشته باشید، چرا که لینک دریافت مقاله به آدرس ایمیل شما ارسال می شود و در صورت درج اشتباه ایمیل، امکان دریافت ایمیل را نخواهید داشت.
  • پس از درخواست هر فایل، بلافاصله به ایمیل خود مراجعه نموده و نسبت به دریافت (دانلود) و ذخیره فایل بر روی رایانه خود اقدام نمایید. دریافت فایل باید از IP های همان مرکز صورت پذیرد در غیر این صورت پیغام خطا نمایش داده می شود .

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل