ابلاغ شیوه‌نامه تکمیلی یکپارچه‌سازی مدیریت پژوهش تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد

۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۶ کد : ۴۵۰۹ اخبار اخبار تصویری اطلاعیه
اخذ کد پایان‌نامه / رساله از سامانه پژوهشیار

قابل توجه دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طی بخشنامه‌ای، شیوه‌نامه تکمیلی یکپارچه‌سازی مدیریت پژوهش تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی را به منظور وحدت رویه و افزایش کیفیت در عرصه پژوهش تحصیلات تکمیلی ابلاغ کرد.

براساس این شیوه نامه تمامی دانشجویان تحصیلات تکمیلی که تاریخ تأیید پیشنهاده (پروپوزال) آنها در گروه / واحد دانشگاهی که قبل از تاریخ اول اردیبهشت ماه ۹۹ باشد و تا این تاریخ کد از سامانه CITC دریافت نکرده‌اند باید براساس این شیوه نامه برای دریافت کد پایان‌نامه / رساله از سامانه پژوهشیار اقدام کنند.

۱. ایجاد حساب کاربری در سامانه پژوهشیار به آدرس ris.iau.ac.ir

۲. ثبت و تکمیل پروپوزال توسط دانشجو (مرحله یک پروپوزال)

• دانشجویان کارشناسی ارشد: فعالیت‌های شما - پروپوزال / پایان‌نامه غیرپزشکی ارشد - ارسال پایان‌نامه / رساله
  • دانشجویان دکتری تخصصی: فعالیت‌های شما - پروپوزال / پایان‌نامه غیرپزشکی دکتری - ارسال پایان‌نامه / رساله
  • دانشجویان حوزه پزشکی: فعالیت‌های شما - پایان‌نامه / رساله پزشکی - ارسال پایان‌نامه / رساله

۳. دریافت کد پایان‌نامه / رساله از سامانه (مرحله ۴ یا ۵ پیشنهاده (پروپوزال) حسب مرجع تصویب واحد دانشگاهی مربوطه)

کد پایان‌نامه / رساله پس از تأیید توسط مرجع تصویب واحد دانشگاهی، توسط سامانه پژوهشیار و از طریق ماژول «ثبت کد پایان‌نامه / رساله» تولید می‌شود.

لازم به ذکر است در این مرحله فقط فرآیند دریافت کد برای دانشجو صورت می‌پذیرد.

۴. بارگذاری نسخه نهایی پایان‌نامه / رساله بعد از انجام اصلاحات جلسه دفاع توسط دانشجو (مرحله ۱۰ پروپوزال)

قابل توجه است که تمامی فرآیندهای مرحله ۱۰ برای دانشجو اعم از ثبت نمره دفاع، ثبت نمره مقاله و… باید انجام پذیرد.

۵. دریافت گواهی اتمام کار در سامانه پژوهشیار جهت ارائه به اداره امور فارغ‌التحصیلان (مرحله ۱۱ پروپوزال)

در فرایند ایجاد حساب کاربری از دانشجویان پرسیده می‌شود که آیا تاریخ تصویب پیشنهاده (پروپوزال) شما در گروه آموزشی / واحد دانشگاهی قبل از تاریخ اول اردیبهشت ماه بوده است؟ همچنین تا تاریخ اول اردیبهشت ماه کد پایان نامه / رساله از سامانه کدینگ سازمان مرکزی دریافت نکرده‌اید؟

بدیهی است دانشجویان واجد شرایط باید پاسخ "بله" به این پرسش بدهند تا فرایند آنها در سامانه از دانشجویان دیگر متمایز شود.

اساتید و دانشجویان محترم سوالات و مشکلات احتمالی خود را در خصوص سامانه پژوهشیار از طریق یکی از روش‌های زیر ارسال و مطرح فرمائید. ضمناً خواهشمند است قبل از ارسال موارد و مشکلات احتمالی، راهنمای جدید سامانه پژوهشیار که در بخش راهنمای سامانه پژوهشیار (اساتید و دانشجویان) موجود می باشد را بدقت مطالعه نمائید.

اعضای هیأت علمی و اساتید:

• بصورت الکترونیکی: از طریق فرم تماس با ما

• بصورت تلفنی: شماره تلفن ۲۶۳۵۰۹۴۴ (سرکار خانم قربانیان) روز های یکشنبه و سه شنبه از ساعت ۸ الی ۱۳:۳۰

دانشجویان: