فهرست مجلات استخراج شده از پایگاه «Clarivate Analytics» و مجلات نمایه شده در پایگاه «Scopus»

۱۹ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۴ کد : ۴۲۲۶ اخبار اطلاعیه

با توجه به برگزاری ششمین جلسه کمیته اعتبارسنجی نشریات علمی و به‌روزرسانی فهرست مجلات و انتشارات جعلی و نامعتبر دانشگاه آزاد اسلامی توسط اداره کل امور کتابخانه‌ها، مجلات، انتشارات علمی و علم‌سنجی پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه در تاریخ ۱۰/‏۱۰/‏۹۸‬ در راستای کیفی‌سازی انتشار مقالات دارای اعتبار و اهمیت آن در رتبه‌بندی دانشگاه آزاد اسلامی در سطوح ملی و بین‌المللی، فهرست «مجلات و انتشارات جعلی و نامعتبر» توسط پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی به‌روزرسانی گردیده و با کد ۹۸/۴۰ در وبسایت معاونت پژوهش و فناوری واحد در بخش اعتبارسنجی مجلات و همچنین وبسایت پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه به نشانی https://cri.iau.ac.ir بخش مرکز اسناد علمی، زیر بخش فایل ها، فرمها و جداول و بارگذاری شده است.

ضمناً درخصوص دانشجویان تحصیلات تکمیلی که در مراحل انجام پیش دفاع یا دفاع از پایان نامه / رساله خود می‌باشند، چنانچه تاریخ دریافت پذیرش از اینگونه مجلات، پیش از تاریخ بی‌اعتبار شدن مجله باشد و مشروط بر تایید شورای پژوهشی واحد مربوطه، تنها دانشجو می‌تواند از پایان‌نامه / رساله خود دفاع نموده و یا با واحد خود تسویه نماید، ولی دریافت جایزه مقاله یا سایر امتیازات و تسهیلات برای دانشجو، استاد راهنما و مشاور امکان‌پذیر نخواهد بود.